Номинацията на Антон Хекимян за кмет на София от - поставя

...
Номинацията на Антон Хекимян за кмет на София от - поставя
Коментари Харесай

Тошко Йорданов за кандидатурата на Хекимян: Грозна работа

Номинацията на Антон Хекимян за кмет на София от - слага под подозрение политиката на Би Ти Ви новините за времето, когато той оглавява дирекция " Новини, настоящи излъчвания и спорт " в малкия екран ". Това мога да ви кажа – грозна работа. Така ръководителят на ПГ на " " (ИТН) Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година разяснява кандидатурата на - за кмет на столицата, показана през днешния ден.

Йорданов счита, че, когато заставаш като претендент на някоя политическа партия, би трябвало най-малко да споделяш задачите ѝ - или си " някаква цветарка, която върви, където я повикат ". Г-н Хекимян да избере кое от двете е, добави той. Под подозрение е какъв е моралният му компас, уточни още Йорданов.

" Този път София не е като да няма опция, има един по-нормален претендент от тези на " - “ (ПП - ДБ) и - ",  по този начин Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година отговори на въпрос на каква поддръжка може да разчита техният претендент за кмет на столицата Ивайло Вълчев, в случай че стигне до балотаж. 

Във връзка с концепцията за промяна на разследващите служби, стартирана от съпредседателя на " " Атанас Атанасов  Атанас Атанасов Атанас Атанасов приключва езикова гимназия в Хасково като един от отличниците на випуска. Има, посочи, че това несъмнено не би трябвало да е по метода, по който се пробват да го създадат сега. Тъй като ПП-ДБ със съдействието на се пробват да овладеят всички служби, а ген. Атанасов от няколко дни се " попиля "  да желае оставки, неговата загадка задача е той да управлява всичко, в случай че може негови хора да бъдат поставени на всички места, сподели ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ. Според него не става въпрос за грижа за службите.

Има Такъв Народ е за машинно гласоподаване, само че с други машини – американските, стана известно от отговор на различен журналистически въпрос. Тези машини са за промяна, разяснява Йорданов, представен от Българска телеграфна агенция. Единственото лекарство, съгласно него, е хората да излязат да гласоподават.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР